A Review Of گیاه اسپند
A Review Of گیاه اسپند
Blog Article
گیاه اسپند دربردارنده مواد ضد میکروبی از نوع فلاونوئیدها و آلکالوئیدها میباشد، که این مواد در بخشهای مختلف آن (دانه، کالوس و نهال) زیاد یافت میشود. از جمله آلکالوئیدهای مهم آن میتوان به
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]
اگر در محیط خانه شما کسی به سرماخوردگی مبتلا شده است و میخواهید از ابتلای دیگر اعضا جلوگیری کنید، دود کردن اسپند در محیط میتواند ایده جالبی باشد.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
آلکالوییدهای بتاکاربولین درون اسفند با مهار کردن آنزیم مونوآمین اکسیداز باعث میشوند تا دیامتی در مصرف خوراکی نیز اثر خود را نمایان کند.
حتما بخوانید: چرا خواب ناکافی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد؟ طرز تهیه کتلت عدس گیاهی؛ خوشمزه و بدون روغن پارادوکس عجیب!
ستاره
صفحه نخست عناوین اخبار فرهنگ اسپند دود کردن و هنر مدیریت شهری کرونا ویژه زلزله اقتصادی ورزشی حوادث سلامت استان ها شبکه های اجتماعی عکس فرهنگ و جامعه فیلم پخش زنده بورس و سهام عدالت قیمت طلا و ارز قیمت لوازم خانگی نوتیف افغانستان مدیا فرش مدیا فرش سرگرمی .
اولا اکثر بچه ها شکلات دوست دارن پس ماپدی که بچش گم میشه نگر...
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
برخی از دیگر تداخلات به شدت خطرناک و مرگآور که مصرفشان باید حداقل از ۲ هفته قبل قطع شود:
میزان مناسب استفاده از گیاه به صورت تنتور، ۲ تا ۴ ميلی ليتر به نسبت ۱ بر ۱۰ گياه در محلول هيدروالکلی است.